Liedon Vihreät ALUeVaaliehdokkaat 2022

Voit tällä sivulla tutustua tarkemmin ehdokkaisiimme.

Ehdokkaitamme ja tavoitteitamme esitellään myös Facebook-sivuillamme sekä Instagramissa.

 

 

 

 

 

122

Assi Askala

ASKALA, Assi

 Regional Business Manager

Facebook

ÄÄNESTYSNUMERO:
122

Panostetaan ennaltaehkäisyyn ja oikea-aikaiseen hoitoon! Olen Varsinais-Suomen Vihreiden aluevaaliehdokas vuoden 2022 vaalikierrokseen. Olen yksi viisilapsisen perheen sisaruksista ja kahden Shiba-koirulin ja maatiaiskissan onnellinen omistaja. Asustelen Liedossa kumppanini kanssa, teen etätöitä jenkkifirmalle ja vapaa-ajallani osallistun ideoimaan ja rakentamaan parempaa Varsinais-Suomea, Suomea ja maailmaa. Hyvinvointivaltio on rikkaus, josta kannattaa pitää huolta! 

140

ILUS Hanna

ILUS, Hanna

Sairaanhoitaja ja palveluesimies

Keskusta

Facebook

ÄÄNESTYSNUMERO:
140

38-vuotias sairaanhoitaja YAMK, työskentelen ikääntyneen väestön parissa lähijohtajana. Asun Liedossa puolison ja päiväkoti- sekä ala-asteikäisten lasten kanssa.
Sopimuspalokuntatoiminnassa olen ollut nuoresta asti mukana. Vuosien kuluessa hälytysosasto on vaihtunut ennaltaehkäisevään toimintaan.
Laadukkaat palvelut taataan osaavalla ja hyvinvoivalla henkilöstöllä.
Oikea palvelu, oikeasta paikasta, oikeaan aikaan.

149

KARLSSON Thomas

KARLSSON, Thomas

Sosiaalityöntekijä, VTM

thomas.karlsson@dnainternet.net

FacebookInstagramTwitter

Vieru

ÄÄNESTYSNUMERO:
149

48-vuotias valtiotieteiden maisteri on uusperheen isä Vierusta. Ammatiltaan hän on sosiaalityöntekijä ja uusperheneuvoja.
Vihreiden politiikassa arvostaa laadukasta koulutusta ja varhaiskasvatusta, toimivia peruspalveluita, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa sekä ympäristönsuojelua ja eläinten hyvinvointia.
Aluevaaleissa keskityn lapsiin, nuoriin ja perheisiin sekä mielenterveyteen.

199

SAVONLAHTI Ville

SAVONLAHTI, Ville

Pokeriammattilainen, opiskelija

ville.savonlahti@vihreat.fi

TwitterKotisivutFacebookInstagram

Littoinen

ÄÄNESTYSNUMERO:
199

39-vuotias pokeriammattilainen, opiskelija asuu Littoisissa vaimon, kahden lapsen ja kissan kanssa. Kuntapolitiikassa vaikuttaa tällä hetkellä varavaltuutettuna ja Liedon varhaiskasvatus- ja koulutuslautakunnan jäsenenä. Ollut mukana vihreiden toiminnassa vuodesta 2011 alkaen, ja vaikuttanut sen jälkeen useamman vuoden Liedon vihreiden hallituksessa, joista neljä puheenjohtajana.
Etenkin kehitysvammaisten oikeuksien puolustaminen on lähellä sydäntä ja osaa arvostaa varhaiskasvatusta myös kuntouttavana palveluna.

Aluevaaliteemoina erityisperheet, rahapeliongelmat ja miesten hyvinvointi

206

TUIMALA Heidi

TUIMALA, Heidi

Järjestösihteeri

heidi.tuimala@lieto.fi

Facebook Kotisivut

Asema

ÄÄNESTYSNUMERO:
206

43-vuotias kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen ja Liedon Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja. Asuu asemalla aviomiehen ja kolmen lapsen kanssa. Työskentelee järjestösihteerinä lapsi- ja perhejärjestössä. Perhearvot, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja muiden ihmisten kunnioittaminen ovat tärkeitä asioita kaikessa tekemisessä. Haluaa olla vaikuttamassa etenkin lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin. Vaaliteemoina mm. lapsen oikeuksien toteutuminen, perhekeskusten ja sähköisten palvelujen kehittäminen, ennaltaehkäisy sekä järjestölähtöisen auttamisen toimintaedellytysten turvaaminen.